Кошница

Интелигентният инвеститор

На склад
ISBN
9786190108160
39,90 лв.
Жизненоважна и незаменима, „Интелигентният инвеститор“ на Бенджамин Греъм е най-значимата книга, която някога ще прочетете за това как да постигнете финансовите си цели.
Повече информация
Автор Бенджамин Греъм
Страници 566
Корица твърда
Език български
Година 2021
Дата на получаване 8.04.2021 г.
Издателство Изток-Запад
ID на книга 612288
ISBN 9786190108160
Категории Бизнес и икономика
Книги на български език
Нови книги

Най-големият инвестиционен съветник на ХХ век – Бенджамин Греъм – учи и вдъхновява хората по целия свят вече няколко поколения. Философията на Греъм за „инвестиране в стойност“, която предпазва инвеститорите от съществени грешки, им показва как да разработват дългосрочни стратегии. Именно това превръща „Интелигентният инвеститор“ в борсова  библия още при излизането ѝ през 1949 г.

Развитието на фондовия пазар през годините доказа мъдростта на предложените стратегии. Освен че запазва оригиналния текст на Греъм в неговата цялост, това преработено издание включва актуален коментар от известния финансов журналист Джейсън Цвайг, който представя реалностите на днешния пазар, прави аналогии между примерите на Греъм и днешните финансови заглавия и дава на читателите по-задълбочено разбиране как да се прилагат принципите на Греъм.

Жизненоважна и незаменима, „Интелигентният инвеститор“ е най-значимата книга, която някога ще прочетете за това как да постигнете финансовите си цели.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Интелигентният инвеститор
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.