Кошница 0

Имало едно време един дрешник

На склад
ISBN
9789543987122
Special Price 13,49 лв. Regular Price 14,99 лв.
Всяко събитие и преживяване в живота ни оформя светогледа и характера ни. Понякога не осъзнаваме, че идеите и емоциите ни имат корени в детството и младостта ни.

Всяко събитие и преживяване в живота ни оформя светогледа и характера ни. Понякога не осъзнаваме, че идеите и емоциите ни имат корени в детството и младостта ни. У творческите личности те се развиват и раждат красиви и понякога фантастични произведения, които на пръв поглед нямат нищо общо с действителността. Откриването на връзката между живота и творбата прилича на магия. Ключът към нея са доверието и любовта. Силната любов между Мегс и нейния брат Джордж са причина за разгадаването на такава тайнствена магия.

„Пати Калахан добива все по-широка популярност с творбите си, които са достойни за уважение – книги, изпълнени с чудесни истории и задълбочено познаване на човешката природа... С разказа си тя умело ни превежда през житейски бури, в които мнозина от нас ще се припознаят, трогвайки се до сълзи.“
Дъглас Грешъм, доведен син на К. С. Луис


Повече информация
Автор Пати Калахан
Страници 240
Корица мека
Език български
Година 2022
Дата на получаване 15.07.2022 г.
Издателство Труд
ID на книга 615009
ISBN 9789543987122
Категории Съвременна преводна литература
Книги на български език
Нови книги
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Имало едно време един дрешник
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.