Кошница 0

Франклин и посещението в музея

На склад
ISBN
3800083804222
3,99 лв.

Костенурчето Франклин е познато на децата от цял свят. Великолепно разказани и илюстрирани историите за Франклин учат децата да постъпват правилно. Те са верен спътник в израстването на малчуганите.

Повече информация
Автор П.Буржоа, Б.Кларк
Страници 32
Език български
Година 2000
Дата на получаване 27.02.2023 г.
Издателство ФЮТ
ID на книга 616455
ISBN 3800083804222
Категории Книги за деца и юноши

Франклин и съучениците му са на посещение в музея. А там е пълно с интересни и вълнуващи експонати.

Костенурчето Франклин е познато на децата от цял свят. От книгите за него са продадени стотици милиони екземпляри и е заснет телевизионен сериал. Сюжетите на историите са почерпани от живота на децата, затова всяко дете лесно се идентифицира с героите и ситуациите в книгите. Всяка история носи ясно нравствено послание към децата, без да е назидателна. Съпреживявайки историите на Франклин, децата се учат да бъдат по-добри и да се справят с проблемите и трудностите в своя живот, а това им помага да израснат по-уверени и самостоятелни. Великолепно разказаните истории са и великолепно илюстрирани и превръщат книгите за Франклин в истински другар и верен спътник на децата в израстването им.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Франклин и посещението в музея
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.