Кошница 0

Франклин се страхува от тъмнината

На склад
ISBN
3800083803409
3,99 лв.
Костенурчето Франклин е познато на децата от цял свят. Великолепно разказани и илюстрирани историите за Франклин учат децата да постъпват правилно. Те са верен спътник в израстването на малчуганите.

Нощ е, Франклин се страхува от тъмнината. Как ще справи със страха си?

Костенурчето Франклин е познато на децата от цял свят. От книгите за него са продадени стотици милиони екземпляри и е заснет телевизионен сериал. Сюжетите на историите са почерпани от живота на децата, затова всяко дете лесно се идентифицира с героите и ситуациите в книгите. Всяка история носи ясно нравствено послание към децата, без да е назидателна. Съпреживявайки историите на Франклин, децата се учат да бъдат по-добри и да се справят с проблемите и трудностите в своя живот, а това им помага да израснат по-уверени и самостоятелни. Великолепно разказаните истории са и великолепно илюстрирани и превръщат книгите за Франклин в истински другар и верен спътник на децата в израстването им.


Повече информация
Автор П.Буржоа, Б.Кларк
Страници 32
Език български
Година 2000
Дата на получаване 28.11.2005 г.
Издателство ФЮТ
ID на книга 54467
ISBN 3800083803409
Категории Приказки
Книги на български език
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Франклин се страхува от тъмнината
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / The Mall, бул. Цариградско шосе 115

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.