Кошница

Етично хакване и защита на Android

На склад
ISBN
9786197586848
Special Price 19,80 лв. Regular Price 22,00 лв.
„Етично хакване и защита на Android приложения“ книга, посветена на безопасността на Android приложенията. В нея ще намерите начини както за разбиване, така и за защита на приложения.
Повече информация
Страници 190
Корица мека
Език български
Година 2022
Дата на получаване 5.10.2022 г.
Издателство Асеневци
ID на книга 615429
ISBN 9786197586848
Категории Компютри и графичен дизайн
Книги на български език

„Етично хакване и защита на Android приложения“ книга, посветена на безопасността на Android приложенията. В нея ще намерите начини както за разбиване, така и за защита на приложения.

Първите четири глави са изцяло теоретични и, ако не ги разберете добре, няма да можете да защитите собствените си приложения, нито пък да разбиете чужди.

Веднага след като изучите теоретичните основи, ще научите как да разбиете странично (чуждо) приложение и ще се запознаете с основните инструменти, които използват хакерите – инспектора за разбиване на приложения, Drozer и други допълнителни инструменти. Отделено е внимание и на DIT – пакет с инструменти, с помощта на които можете да внедрите собствен код в други приложения.
Въпреки че ще се научите как да напишете собствен вирус и какви вируси са на мода днес, не трябва да гледате на тази книга като на самоучител по създаване на вируси. Книгата е посветена преди всичко на защитата, затова две глави в нея са отделени на обфускацията и различните методи за защита на кода. Така ще можете да защитите вашия код от хакери и да затрудните декомпилирането и внедряването на зловреден страничен код.

Взломът и защитата са два тясно свързани процеса, затова от един автор на вируси може да излезе добър инженер по безопасност на приложенията, както и обратното – от един добър специалист по информационна безопасност може да стане нелош хакер.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Етично хакване и защита на Android
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.