Кошница 0

Windows Server 2022 - защита на сървъра и мрежата

На склад
ISBN
9786197586756
27,95 лв.
С наръчника „Windows Server 2022 – защита на сървъра и мрежата“ не само ще защитите сървъра и мрежата си, но ще научите и как да ги възстановите след хакване или повреда.

Запознайте се със същността на защитата на Windows сървъра и мрежата и разберете какво, от кого и как да защитавате

Книгата е разделена на три части. 

Първата част разглежда основата на безопасността. Обяснено е осигуряването на информационна безопасност, сигурността на паролите и възможностите за тяхното възстановяване, физическата безопасност на системите, контролът на мрежовия трафик и откриването на необичайна активност. Ще научите за безопасността на приложенията, софтуерните уязвимости, методите за криптиране на данни и за някои системи за защита от теч на информация.

Втората част е посветена на отказоустойчивостта. Там ще намерите отказоустойчиви решения както за мрежата, така и за приложенията и данните. Разгледани са и разпределената файлова система, клъстерите и разпределените директории. 

Третата част на книгата съдържа ценни практически препоръки. От нея ще научите полезни групови политики, настройката и защитата на различни видове сървъри, архивирането и начините за безвъзвратно изтриване на данни.

С този наръчник не само ще защитите сървъра и мрежата си, но ще научите и как да ги възстановите след хакване или повреда.


Повече информация
Автор D.K. Academy
Страници 324
Корица мека
Език български
Година 2022
Дата на получаване 7.06.2022 г.
Издателство Асеневци
ID на книга 614760
ISBN 9786197586756
Категории Компютри и графичен дизайн
Книги на български език
Нови книги
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Windows Server 2022 - защита на сървъра и мрежата
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.