Кошница 0

Другата ръка (второ издание)

На склад
ISBN
9786197674064
22,00 лв.

Книга за трудните решения, уродливото лице на насилието и крехката прегръдка на човечността. За локалното срещу глобалното. Роман с изящен език, който ни подканва да прекрачим границите на личното си удобство, да пуснем света при себе си и да бъдем хора. Сладкодумно и убедително четиво, в което трептящата надежда е примесена с раздираща болка.

В началото ти се струва голяма загуба, но постепенно се научаваш да си служиш с другата ръка…

В „Другата ръка" научаваме за една травмираща случка в миналото с опустошителните й последици в настоящето. Пчеличка, Сара и Андрю стават преки участници в едно безумно съчетание на малшанс, логично развитие и тих потрес. Една случка на плажа ще се вдълбае толкова дълбоко в душите на тези хора, че ще са необходими неистови усилия, за да продължат напред.

„Пчеличка е младо момиче, бежанка от Нигерия. Преживяла е ужасите у дома и се опитва да остане жива, стигайки до Великобритания. Там обаче я посреща жестокостта на бежанския лагер, където остава две години. В края на тези две години започва и нашата история. История, която е успяла да сроди по чудесен начин както чувството за безнадеждност, така и вярата в доброто, човечността и по-светлите дни, които предстоят." (Димитър Аврамов в „Аз чета")


Повече информация
Автор Крис Клийв
Страници 272
Корица мека
Език български
Година 2022
Дата на получаване 1.08.2022 г.
Издателство ICU
ID на книга 615112
ISBN 9786197674064
Категории Съвременна преводна литература
Книги на български език
Нови книги
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Другата ръка (второ издание)
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.