Кошница 0

Да устоиш в бурята

Няма наличност
ISBN
9789547714694

„В един или друг момент животът ще ни събори на земята и ще се разбием на парчета. Важното е какво ще направим с тези милиони парченца. И когато ги събираме, болка по болка, и създаваме нов шедьовър – това представлява истински и смело изживян живот… Да бъдем по-силни от болката си и по-смели от страховете си.“

Повече информация
Автор Д-р Робин Хенли-Дафо
Страници 272
Корица мека
Език български
Година 2023
Дата на получаване 21.03.2023 г.
Издателство Кръгозор
ID на книга 616680
ISBN 9789547714694
Категории Самопомощ и личностно развитие
Книги на български език

Книгата „Да устоиш в бурята“ ни помага в трудните моменти от живота, като очертава пътя за справяне с тях. Този път минава през изграждането на ежедневна устойчивост, която представлява процес на адаптиране в условията на бедствия, травми, трагедии, заплахи или значителни източници на стрес в семейството, работата, със здравето или финансите. Процесът включва: да се предадем на чувствата си, да ги приемем, да възстановим и продължим живота си, дори ако сме променили посоката. Крайната цел на ежедневната устойчивост е да се насърчи дълбокото лично усещане, че сме добре независимо от всичко.
В „Да устоиш в бурята“ д-р Хенли-Дафо ни насочва – внимателно, стъпка по стъпка – да открием свой собствен път към приемането, справянето с трудните моменти и възстановяването на усещането за комфорт и безопасност, като:
Показва препятствията, които ни вадят от релси и ни пречат да продължаваме живота си.
Посочва 5-те стълба, чрез които да освободим силата вътре в нас, за да продължим напред, независимо от това, което животът ни поднася.
Дава 4-те фази, през които всеки, застигнат от буря, преминава и излиза по-силен и цялостен.
Илюстрира чрез лични истории, изследвания и практически стратегии как да проявим своята устойчивост.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Да устоиш в бурята
Вашият рейтинг

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.