Език
Валута
Кошница

Човешкото тяло: Учебник по пластична анатомия

На склад
ISBN
9789543986613
135,00 лв.
Нов тираж на учебникът по пластична анатомия „Човешкото тяло“ на Годфрид Бамес - основно пособие в обучението по изобразително изкуство. Българският превод е направен по последното, девето преработено издание от 1997 г.
Повече информация
Автор Годфрид Бамес
страници 496
корица твърда
Език Български
година 2021
Издателство Труд
ID на книга 612028
ISBN 9789543986613
Категории Илюстровани издания
Книги на български език

Учебникът „Човешкото тяло“ на Годфрид Бамес от десетилетия е основно пособие в обучението по пластична анатомия на студентите по изобразително изкуство в много страни. Българският превод е направен по последното, девето преработено издание от 1997 г.

В изданието са запазени напълно структурата и разпределението на материала в оригинала, коригирани са някои фактически грешки, а латинските наименования са приведени в съответствие с новата анатомична номенклатура от 1998 г. За да се запази логиката на изложението, не са променени някои от авторовите описания, които се отклоняват от класическата анатомия. За улеснение на читателите в изданието е включен и кратък терминологичен речник.

Човешкото тяло. Учебник по пластична анатомия“ ще помогне на българските ученици, кандидат-студенти и студенти при изучаването и овладяването на формообразуващите структури на човешкото тяло. Подробното илюстративно онагледяване и синтетичният снимков материал позволяват изданието да служи едновременно и като справочен материал, и като ценно учебно помагало и за начинаещи, и за практикуващи художници.

  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17
Нови книги от тази подкатегория
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.