Кошница 0

Богинята си ти. 365 дни божествена женска мъдрост

На склад
ISBN
9789547714809
20,00 лв.

Във всяка от нас има по една богиня. Готови ли сте да я разкриете?
„Казват, че зад всяко велико дело на света стои жена. В хода на човешката история жените непрекъснато са играли важна роля. Вие също имате своята уникална мисия. Открийте я!“
Морган Мильориси

Независимо от възрастта или от опита във всяка жена съществуват трите аспекта на Божествената женска енергия: Девата, Майката и Старицата. Когато поемаме по нов път или научаваме нещо ново, енергията на Девицата се активира, без значение на колко години сме. Архетипът на Майката процъфтява, когато наблюдаваме как нещо, създадено от нас, оживява или когато се грижим за себе си и за любимите си хора. Когато, независимо от възрастта си, се отдаваме на дълбок размисъл или скърбим за загуба, ние се опираме на архетипа на Старицата.
Посланията за всеки ден от годината отразяват различните аспекти, свързани с етапите, които преживяваме през целия си живот. Те предават мъдрост, почерпана от един от трите женски архетипа, в съответствие с фазите на луната и с годишните сезони. И помагат на всяка жена да открие своите вродени дарби и мъдрост и да ги използва всекидневно. Да се развива и да живее най-добрия си и удовлетворяващ живот.

„В древността жените са били на почит заради своята интуиция и качествата им на лечители и водачи. Но със залеза на старите цивилизации изчезва и древната женска мъдрост и настъпва ерата на доминиращата мъжка енергия. При патриархата човечеството губи свещените женски ценности – мир, единство и любов. Точно това ни се случва през последните няколко хилядолетия. Не уважаваме нашия дом и изчерпваме ресурсите и дивата природа на планетата. В резултат на това сме се откъснали един от друг, но по-важното е, че сме се откъснали от нашето божествено начало. Дойде време колелото отново да се завърти и да се потопим в Божествената женска енергия…“
Морган Мильориси

 


Повече информация
Автор Морган Мильориси
Страници 256
Корица мека
Език български
Година 2023
Дата на получаване 7.12.2023 г.
Издателство Кръгозор
ID на книга 618323
ISBN 9789547714809
Категории Самопомощ и личностно развитие
Книги на български език
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Богинята си ти. 365 дни божествена женска мъдрост
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.