Кошница 0

Богата реколта от малки лехи. Модерни технологии за разумни градинари

Няма наличност
ISBN
9786191535507

Модерни технологии за разумни градинари
В тази книга авторът разкрива тайните на някои от за най-интересните приспособления – промишлени и любителски, чието използване ще ви позволи съществено да увеличите добивите от плодове и зеленчуци дори, ако разполагате със съвсем малко място за градината си.

 

„Технологиите както и Интернет, и мобилните връзки са само инструмент. Понякога те са пагубни, но друг път може да са спасителни и дори много екологични.“

Ако искате да получите екологично чист продукт без да полагате много усилия, непременно трябва да сте в течение на новостите в градинарството, които ще ви помогнат да улесните грижите за растенията си. Внимание заслужават и изобретенията на любителите градинари. По правило те обикновено излизат доста по-евтино, а по ефективност не отстъпват на промишлените разработки и може да ви спестят доста време, пари и сили. Така смята един от най-известните автори на книги, посветени на биологичното земеделие – Николай Курдюмов.

* * *

За автора:
Николай Иванович Курдюмов е агроном и еколог, активен привърженик и популяризатор на естественото практическо земеделие и интелигентното домашно градинарство, специалист по приложно градинарство и лозарство, автор на много книги. Отдаден на идеята за природосъобразен начин на живот. Роден е през 1960 г. в Адлер, Краснодарски край, Русия. През 1982 г. завършва агрономство в Московската селскостопанска академия „К. А. Тимирязев“. Автор на книгата „Умна градина“, издадена в многомилионен тираж в цял свят. Книгата, както и другите му книга се отличават с общодостъпен език, яснотата и практическа приложимост на съветите му. Днес продължава да живее в любимата си къща, разположена на 35 декара естествена, чиста земя и да пише своите книги, илюстрирайки ги с много илюстрации. Пише за възпитание, психология, любов, човешки взаимоотношения, ефективна педагогика, здраве и дълголетие. Обича да пее и да снима.


Повече информация
Автор Николай Курдюмов
Страници 256
Корица мека
Език български
Година 2023
Дата на получаване 4.12.2023 г.
Издателство Паритет
Преводач Татяна Балова
ID на книга 618295
ISBN 9786191535507
Категории Дом и градина
Книги на български език
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Богата реколта от малки лехи. Модерни технологии за разумни градинари
Вашият рейтинг

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.