Кошница 0

Богат татко, беден татко. Актуализиран за съвременния свят и с 9 нови обучителни раздела

На склад
ISBN
9789542929550
15,95 лв.

"Аз имах двама бащи – единият богат, а другият – беден. Единият беше високообразован и интелигентен. Имаше докторска степен и бе завършил за по-малко от две години четиригодишния курс на бакалавърското обучение. След това бе продължил учението си в Станфордския университет, Чикагския университет и Северозападния университет на пълна стипендия. Другият ми баща не беше завършил осми клас. И двамата мъже се бяха радвали на успех в кариерата си и бяха работили здраво през целия си живот. И двамата печелеха значителни доходи.

Но единият имаше финансови трудности непрестанно. Другият стана един от най-богатите хора на Хаваите. След смъртта си единият остави десетки милиони долари на семейството си, на благотворителни каузи и на своята църква. Другият остави след смъртта си сметки за плащане. И двамата бяха силни, харизматични и влиятелни личности. И двамата ми даваха съвети, но не съветваха едно и също. И двамата вярваха силно в образоването, но не препоръчваха една и съща учебна програма. Ако имах само един баща, изборът ми щеше да бъде дали да приема или да отхвърля неговия съвет. Но тъй като имах двама татковци, имах възможност да избирам между две контрастни гледни точки: едната – на богат човек, а другата – на беден човек."


Повече информация
Автор Робърт Кийосаки
Страници 360
Корица мека
Език български
Година 2018
Дата на получаване 12.11.2018 г.
Издателство Анхира
ID на книга 607763
ISBN 9789542929550
Категории Маркетинг и мениджмънт
Бестселъри 2020
Бестселъри 2021
Бестселъри 2022
Книги бестселъри 2023
Книги бестселъри 2024
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Богат татко, беден татко. Актуализиран за съвременния свят и с 9 нови обучителни раздела
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17
  • София / Книгомания / The Mall, бул. Цариградско шосе 115
  • София / Книгомания / Офис

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.