Кошница 0

Алманах Фермата: Природните богатства на България

На склад
ISBN
9786197430677
Special Price 35,99 лв. Regular Price 39,99 лв.

Диворастящи гъби. Лечебни растения. Минерални води.

Алманах. Природните богатства на България е четвъртото издание на телевизионната продукция Фермата.

Книгата ще ви разкрие изобилието, с което природата е дарила нашата родина, от разнообразието на диворастящите гъби, през лечебните растения до уникалността на минералните извори и находища с лечебна кал. На страниците на тази книга читателят ще намери изчерпателни описания и на над 130 диворастящи гъби, над 70 лечебни растения и над 40 минерални извора, както и тяхното приложение при лечението на различни заболявания. Изданието ще ви разкрие природната съкровищница на България и ще ви научи как да я използвате и цените.

Предишните издания на Фермата разглеждат историята на България в Алманах. История на българщината, отразяват богатството, красотата и многообразието на българските обичаи в Алманах. Традиции и празници на българите, както и проследяват териториите, от българското етнокултурно пространство, които са останали извън днешните ни държавни граници в Алманах. По следите на България.

Алманах. Природните богатства на България е луксозно издание с твърди корици и гланцирани страници, което го прави перфектен подарък за всички любители на българската природа. Книгата е стойностно допълнение към всяка семейна библиотека.


Повече информация
Автор Пламен Павлов, Людмил Спасов
Страници 320
Корица твърда
Език български
Година 2022
Дата на получаване 28.10.2022 г.
Издателство A&T Publishing
ID на книга 615598
ISBN 9786197430677
Категории Издания за България
Книги на български език
Нови книги
Бестселъри 2022
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Алманах Фермата: Природните богатства на България
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / Офис
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.