Кошница 0

Алманах. По следите на България

На склад
ISBN
9786199164228
34,90 лв.
Нов трети том на Алманах на Фермата! След „Алманах. История на българщината“ и „Алманах. Традиции и празници на българите“ „Алманах. По следите на България" новият Алманах на Фермата е посветен на исторически разказ за земите около България, които някога са били населени с българи, а някои от тях все още са населени с българи.

Нов трети том на Алманах на Фермата! След  „Алманах. История на българщината“  и  „Алманах". Традиции и празници на българите“  издателство A&T Publishing представя най-новия сборник от хитовото риалити предаване.

Алманахът на Фермата 2021 излиза под името „Алманах. По следите на България“. Новият Алманах на Фермата ще е посветен на исторически разказ за земите около България, които някога са били населени с българи, а някои от тях все още са населени с българи.

„Алманах. По следите на България“ е удивително изследване на териториите, от българското етнокултурно пространство, които са останали извън днешните ни държавни граници. На страниците на тази книга читателят ще намери изчерпателни сведения и неоспорими доказателства за величието на българската история – от древността почти до наши дни. Предлагайки проницателен преглед на ключовите исторически етапи „Алманах. По следите на България“ има за цел да сближи хората, независимо от техния произход и самосъзнание.


Повече информация
Автор Пламен Павлов, Людмил Спасов
Страници 304
Корица твърда
Език български
Година 2021
Дата на получаване 9.11.2021 г.
Издателство A&T Publishing
ID на книга 613412
ISBN 9786199164228
Категории Издания за България
Книги на български език
Нови книги
Бестселъри 2021
Честит 3 март!
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Алманах. По следите на България
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.