Кошница 0

Афоризми от Джеръм К. Джеръм. Измамата носи най-много наслада

На склад
ISBN
9786197625073
Special Price 5,79 лв. Regular Price 6,43 лв.
Малък сборник с големите мисли на един голям човек – Джеръм К. Джеръм! Остроумният език и неподражаемият стил на прочутия писател и хуморист от края на XIX и началото на XX век оставят своя траен отпечатък върху английската и световната литература изобщо.

В ръцете си държите малък сборник с големите мисли на един голям човек –  Джеръм К. Джеръм !

Остроумният език и неподражаемият стил на прочутия писател и хуморист от края на XIX и началото на XX век оставят своя траен отпечатък върху английската и световната литература изобщо.

Джеръм е автор на десетки книги, които провокират въображението и фино играят с възприятията на читателя. Сред тях са „Празни мисли на един празен човек“, „Дневник на едно пътуване“, „Човекът, който живееше за другите“ и разбира се, най-известната му творба – „Трима души в една лодка“, която му печели световна слава и признание още с първата си публикация.

С всяка своя мисъл Джеръм К. Джеръм ни убеждава какъв отличен познавач на човешката душа и обществото е и колко дълбока мъдрост е скрита зад привидната лекота на хумора му.


Повече информация
Автор Съст. Кристина Крумова и Лидия Геловска
Страници 128
Корица мека
Език български
Година 2021
Дата на получаване 8.04.2021 г.
Издателство Кръг
ID на книга 612294
ISBN 9786197625073
Категории Афоризми
Книги на български език
Нови книги
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Афоризми от Джеръм К. Джеръм. Измамата носи най-много наслада
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.