Кошница 0

Никой не ме разбира, но всеки ме харесва... още афоризми и анекдоти

На склад
ISBN
9789546411051
5,99 лв.

Животът е огромен гоблен. Индивидът е само една незначителна нишка в необятна, свръхестествена картина. Когато съдя за една теория, аз се питам дали ако бях Бог,...

Защо никой не ме разбира и въпреки това всеки ме харесва? Питате ме дали имам бележник, в който да записвам великите си идеи... Та аз имам само една такава. Попълването на данъчна декларация е по-трудно от теорията на относителността. Безсмислено е да продължаваш да правиш едно и също нещо и да очакваш други резултати.

Животът е огромен гоблен. Индивидът е само една незначителна нишка в необятна, свръхестествена картина. Когато съдя за една теория, аз се питам дали ако бях Бог, щях да подредя света по този начин. Психологическите причини за войната са дълбоко вкоренени в агресивната природа на създанията от мъжки пол...

Някои животни - бикът и петелът - ни превъзхождат в това отношение. Отричам всякакъв вид война, с изключение на неизбежната война със собствената си съпруга.


Повече информация
Автор Алберт Айнщайн
Страници 176
Корица мека
Език български
Година 2018
Дата на получаване 10.07.2018 г.
Издателство Пергамент Прес
ID на книга 607161
ISBN 9789546411051
Категории Афоризми
Книги на български език
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Никой не ме разбира, но всеки ме харесва... още афоризми и анекдоти
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.