Език
Валута
Кошница

Змийско кълбо

Няма наличност
ISBN
9789548657655
14,00 лв.
Той враждува с близките си, а сърцето му се разяжда от скъперничество. Да, той е скъперник, но не милее за парите си и въпреки че е постоянно обладан от гняв - не жадува за отмъщение.
Повече информация
Автор Франсоа Мориак
Страници 256
Корица мека
Език 20th Century Fox
Година 2011
Дата на получаване 15.03.2011 г.
Издателство Enthusiast
ID на книга 63281
ISBN 9789548657655
Категории Други

Той враждува с близките си, а сърцето му се разяжда от скъперничество. Но въпреки това, напук на цялата му низост, ми се иска да бъдете милостиви и състрадателни, бих желал съдбата му да докосне сърцата ви. По време на мрачния му земен път, печални мании забулват тъй близката до него светлина, но понякога го огрява проникнал през облаците лъч и го изгаря цял. ...Да, той е скъперник, но не милее за парите си и въпреки че е постоянно обладан от гняв - не жадува за отмъщение. Ще разберете какво или кого обича, ако имате силата и смелостта да опознаете този мъж, да "изслушате" неговата изповед до последния му дъх – изповед, прекъсната от смъртта... Разказ за една тъмна душа и за едно отмъщение… Мориак прави забележителна аутопсия на човешкото сърце! Франсоа Мориак е член на Френската академия и кавалер на Почетния легион. През 1952 г. получава Нобелова награда за литература “за дълбоките духовни прозрения и художествената сила, с която прониква в драмата на човешкия живот”.
Нови книги от тази подкатегория
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.