Кошница

Жената до Фюрера. Фаталната любов на Ева Браун и Хитлер

На склад
ISBN
9786191531301
13,99 лв.
Едва ли има по-печална история от историята на любовта на Ева Браун към Адолф Хитлер, но истинската роля на жената до фюрера е забулена с мистика и до днес.
Повече информация
Автор Олга Грейг
Страници 240
Корица мека
Език български
Година 2017
Дата на получаване 13.02.2017 г.
Издателство Паритет
ID на книга 604428
ISBN 9786191531301
Категории Уфология

Едва ли има по-печална история от историята на любовта на Ева Браун към Адолф Хитлер, но истинската роля на жената до фюрера е забулена с мистика и до днес.

Едва 20-годишна тя става любовница на един от най-зловещите диктатори на нашето време и почти две десетилетия неизменно е до него. Много изследователи са се опитвали да разгадаят загадката на необяснимата й любов. И недоумявали: възможно ли е тази миловидна фройлайн да е била сляпа и глуха за престъпленията на своя любим фюрер? Била ли е в неведение за хода на войната и зверствата на фашизма?

В тази книга авторът ни убеждава, че Ева Браун е била посветена в много от тайните на Третия райх, които след почти век все още са неизвестни на широката публика. Вероятно е била и щастлива. Защото е била готова да последва любимия си и в смъртта. Независимо от това, че по волята на този любим са били погубени милиони хора от различни раси и националности, принесени в жертва на нацистката утопия.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Жената до Фюрера. Фаталната любов на Ева Браун и Хитлер
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.