Кошница 0

Земното минало Т.3 от трилогията “Земното минало“

На склад
ISBN
9786190210184
35,00 лв.
Многократно удостояваният с престижни награди китайски фантаст Лиу Съцин е автор на известната вече и в България трилогия „Земното минало“. В третия том, „Безсмъртната смърт“, той доразгръща лъкатушната история на човечеството след избухването на трителната криза.

Многократно удостояваният с престижни награди китайски фантаст Лиу Съцин е автор на известната вече и в България трилогия  „Земното минало“ . В третия том, „Безсмъртната смърт“, той доразгръща лъкатушната история на човечеството след избухването на трителната криза.

Във все по-сложното състезание на политики и технологии съдбата на земната цивилизация отново попада в неочаквани ръце – този път в центъра на събитията е Чън Син, специалистка по космически двигатели и непоправима идеалистка, чиито решения определят успехите и паденията на човечеството в продължение на стотици, милиони години.

Със своя инженерен подход към литературата Лиу Цъсин предлага убедително страховита визия за бъдещето, базирана на някои от най-интересните астрофизични хипотези на нашето хилядолетие и подплатена с нова порция грандиозни и зловещи идеи за вселенското и човешкото състояние. Криза след криза и поврат след поврат, всяка сцена в романа повдига въпроса: какво е най-лошото, което може да се случи, и кои са цивилизационните ценности, необходими на човечеството, за да оцелее в тъмната гора на Вселената?


Повече информация
Автор Лиу Цъсин
Страници 792
Корица мека
Език български
Година 2022
Дата на получаване 13.05.2022 г.
Издателство Колибри
ID на книга 614579
ISBN 9786190210184
Категории Фантастика и фентъзи
Книги на български език
Нови книги
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Земното минало Т.3 от трилогията “Земното минало“
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17
  • София / Книгомания / The Mall, бул. Цариградско шосе 115

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.