Кошница 0

Зелени светлини

На склад
ISBN
9786190300632
22,99 лв.
Автобиографичната книга на Матю Макконъхи „Зелени светлини“ е личната му история, за която можем да твърдим, че е по-интересна от всяка роля, в която се е превъплътил на екрана през десетилетията.

Взех си еднопосочен билет за пустинята и написах тази книга: албум, свидетелство, история на живота ми досега. Това е видяното и преживяното от мен в продължение на петдесет години, чувства и прозрения, добри и срамни постъпки. Милости, истини, красотата на бруталността. Какво ми се е разминало, кога са ме хванали и как съм се подмокрил, докато съм се опитвал да танцувам между капките.

Да се надяваме, че това лекарство има добър вкус, два аспирина вместо болничен престой, космически кораб до Марс без пилотски лиценз, посещение в църква, без да трябва да се раждаш отново, смях през сълзи.

Това е любовно писмо. До живота.

Великолепен мемоар... без съмнение книга, която само Матю Макконъхи би могъл да напише. И това е нещо добро.

Сп. „Тайм“, Великобритания

 

Можем да твърдим, че личната история на Матю Макконъхи е по-интересна от всяка роля, в която се е превъплътил на екрана през десетилетията.

„Ю Ес Ей Тудей“


Повече информация
Автор Матю Макконъхи
Страници 320
Корица мека
Език български
Година 2021
Дата на получаване 14.05.2021 г.
Издателство Бард
ID на книга 612464
ISBN 9786190300632
Категории Биографии
Книги на български език
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Зелени светлини
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Прага 17
  • София / Книгомания / The Mall, бул. Цариградско шосе 115

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.