Език
Валута
Кошница

Защо Бог се смее?

Няма наличност
ISBN
9789544745431
15,00 лв.
Пътешествието на един човек към радостта и духовния оптимизъм "Защо Бог се смее?" е дълбока и в същото време весела притча за връзката между духовното съзнание, оптимизма и хумора.
Повече информация
Автор Дипак Чопра
Страници 175
Корица мека
Език 20th Century Fox
Година 2010
Дата на получаване 15.03.2011 г.
Издателство Кибеа
ID на книга 63273
ISBN 9789544745431
Категории Духовни учения

Пътешествието на един човек към радостта и духовния оптимизъм "Защо Бог се смее?" е дълбока и в същото време весела притча за връзката между духовното съзнание, оптимизма и хумора. Тя разказва историята на преуспелия комедиант Мики Фелоус и неговия духовен водач Франциско, който му помага да зиследва как да преодолее страха, егоцентризма и пристрастяването ( трите основни препятствия пред радостта). Той открива начин да се изпълни с повече оптимизъм. В края на книгата се описва как човек може да преодолее тази три препятствия в собствения си живот, за да отвори вратата към истинската радост и щастие. Историята на Мики ни предлага даосъзнаем поне десет причини да сме оптимисти - дори и в свят, пълен с преизвикателства. Пълна с хумор и практични съвети, книгата ни показва, че винаги има основания да сме благодарни, че препятствията са просто скрити възможности, както и че всяка възможност носи обещание за изобилие.
Нови книги от тази подкатегория
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.