Валута
Кошница

Започва се! Ще създадем един нов свят!

На склад
ISBN
9789542902003
28,00 лв.

Ние сме тези, които винаги сме очаквали!

Всичко в нас и около нас се променя, няма значение дали го искаме, или не. Енергиите във Вселената трайно се променят, което видимо влияе на Земята, климата и човешкото поведение. Все повече хора разбират, че нашите модерни общества и стопански системи са достигнали тавана на своята естествена издръжливост. Старите структури са разклатени. На много места има демонстрации, въстания и граждански войни. Възникват все повече организации, които се стремят да отстранят икономическите и политически грешки, а самата политика напълно се е отдалечила от хората и техните потребности.

Повече информация
Автор Михаел Морис
Страници 344
Корица мека
Език български
Година 2023
Дата на получаване 19.01.2023 г.
Издателство Дилок
ID на книга 616196
ISBN 9789542902003
Категории Духовни учения
Книги на български език
Нови книги

Обаче какво може да направи отделният индивид, за да остане в този толкова бързо променящ се свят? Не са ли властниците и техните контролиращи структури прекалено силни и неразрушими?

На Михаел Морис задават подобни въпроси онези читатели, които са прочели неговия политически бестселър Неща, които не би трябвало да знаете! В него авторът описва как няколкостотин могъщи фамилии са си присвоили ресурсите на планетата през последните двеста години и направляват световните съдбини с помощта на стопански и икономически структури.

В настоящата книга той разглежда възможностите на човечеството да се измъкне от блатото и посочва практически начини за разумно подобряване на собственото здраве, благосъстояние и самоусъвършенстване. Едновременно с това, Михаел Морис търси алтернативи в областта на стопанството, финансите и образованието – защото всяка революция се заражда в духа. Той засяга духовните аспекти на живота, за да ни разясни как сме изпаднали в това състояние и какви са шансовете ни да се спасим. Вече възникват нови течения в медицината, икономиката, паричното и образователното дело, налице са нови форма на свободна и безгранична енергия, които могат за променят живота на Земята. Всичко това не е утопия, а реалност! Тези новости не могат да се проследят в масмедиите, но са събрани и обобщени в неповторима и всеобхватна картина на случващите се промени от Михаел Морис.

Ние сме определени да бъдем свидетели на тази духовна революция и всеки от нас може да даде своя малък, но забележителен принос. Готови ли сте?

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Започва се! Ще създадем един нов свят!
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.