Език
Валута
Кошница

Зад завесата: Големият брат

На склад
ISBN
9786190107507
14,00 лв.
Това е последната книга от поредицата „Зад завесата...“. Тук основният въпрос е: Кой? Кой стои зад всички тези завеси? Кой е Големия брат? Защо режисьорите на световния спектакъл допуснаха нашите кукловоди да ни поведат точно в тази посока?
Повече информация
Автор Калин Тодоров
страници 160
корица мека
Език Български
година 2020
Издателство Изток-Запад
ID на книга 611713
ISBN 9786190107507
Категории Хуманитаристика
Книги на английски език
Нови книги
Бестселъри 2020
Бестселъри от български автори
Бестселъри 2021

Това е последната книга от поредицата „Зад завесата...“. Предишните разказваха за стръмния път, който извървяхме - от провалилия се социализъм към мечтания капитализъм, - за да попаднем накрая в лапите на мафията.

В тази книга основният въпрос е: Кой? Кой стои зад всички тези завеси? Кой е Големия брат? Защо режисьорите на световния спектакъл допуснаха нашите кукловоди да ни поведат точно в тази посока? Дали не им е по-удобно да ни управлява свирепа, но организирана и послушна престъпност, вместо мекушави, но вироглави демократични правителства? Или така по-лесно ще преглътнем голямото „нулиране на света“, което се случва пред очите ни?

Скоро, съвсем скоро ще разберем. 

Големия брат ни е приготвил един наистина „прекрасен нов свят“. В него ще можем да се радваме на универсален доход и заличаване на всички дългове. Ще си имаме здравен паспорт и цифров документ за самоличност, за да може Той да знае винаги и незабавно всичко за нас. Каквото ни потрябва - дом, кола, всекидневни вещи, - ще ни бъде дадено на заем от глобалния елит. А който притежава материалните блага, той - знайно е - притежава и сърцата и душите на хората. Ще бъдем  отървани от всичките си грижи - включително от това да мислим със собствените си глави.

Готови ли сме са бъдем „спасени“?

  • София / Книгомания / Офис
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
Нови книги от тази подкатегория
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.