Кошница

Зад завесата: Големият брат

На склад
ISBN
9786190107507
14,00 лв.
Това е последната книга от поредицата „Зад завесата...“. Тук основният въпрос е: Кой? Кой стои зад всички тези завеси? Кой е Големия брат? Защо режисьорите на световния спектакъл допуснаха нашите кукловоди да ни поведат точно в тази посока?
Повече информация
Автор Калин Тодоров
Страници 160
Корица мека
Език български
Година 2020
Дата на получаване 15.12.2020 г.
Издателство Изток-Запад
ID на книга 611713
ISBN 9786190107507
Категории Хуманитаристика
Книги на английски език
Нови книги
Бестселъри 2020
Бестселъри от български автори
Бестселъри 2021

Това е последната книга от поредицата „Зад завесата...“. Предишните разказваха за стръмния път, който извървяхме - от провалилия се социализъм към мечтания капитализъм, - за да попаднем накрая в лапите на мафията.

В тази книга основният въпрос е: Кой? Кой стои зад всички тези завеси? Кой е Големия брат? Защо режисьорите на световния спектакъл допуснаха нашите кукловоди да ни поведат точно в тази посока? Дали не им е по-удобно да ни управлява свирепа, но организирана и послушна престъпност, вместо мекушави, но вироглави демократични правителства? Или така по-лесно ще преглътнем голямото „нулиране на света“, което се случва пред очите ни?

Скоро, съвсем скоро ще разберем. 

Големия брат ни е приготвил един наистина „прекрасен нов свят“. В него ще можем да се радваме на универсален доход и заличаване на всички дългове. Ще си имаме здравен паспорт и цифров документ за самоличност, за да може Той да знае винаги и незабавно всичко за нас. Каквото ни потрябва - дом, кола, всекидневни вещи, - ще ни бъде дадено на заем от глобалния елит. А който притежава материалните блага, той - знайно е - притежава и сърцата и душите на хората. Ще бъдем  отървани от всичките си грижи - включително от това да мислим със собствените си глави.

Готови ли сме са бъдем „спасени“?

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Зад завесата: Големият брат
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Прага 17
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.