Кошница 0

Забавни модели от хартия for Dummies

На склад
ISBN
9789546562784
15,00 лв.
Инструкции тип "стъпка по стъпка" и диаграми ви показват как да правите привличащи окото картички, анимирани модели, изскачащи елементи и много други неща. Ще пренесете уменията си по създаване на дизайни от хартия на следващото ниво, като се научите да изобретявате свои - собствени уникални творения!
Изпитвате ли страст към изкуството на хартиените изрезки? Това забавно, лесно за следване ръководство е пълно с разнообразни проекти, при които се използват прости техники и инструменти за създаване на такива изделия. Инструкции тип "стъпка по стъпка" и диаграми ви показват как да правите привличащи окото картички, анимирани модели, изскачащи елементи и много други неща. Ще пренесете уменията си по създаване на дизайни от хартия на следващото ниво, като се научите да изобретявате свои - собствени уникални творения!

С помощта на тази книга:

- Разгърнете чудесата на хартиеното инженерство - разбиране на различните хартии и проекти, преглед на инструментите в занаята и подреждане на работен кът.

- Създавайте уникални, изпипани поздравителни картички - избиране на правилния цвят, правене на сладки изрезки, добавяне на украси и работа с декупаж и монтаж.

- Правете впечатляващи изскачащи елементи и усъвършенствайте техниките си - от слоеве и снимки до лентички за дърпане, преливащи една в друга форми и книги с много страници.

- Вдъхнете живот на хартията - изследване на удивителния свят на хартиените скулптори и анимации, чрез хитри модели със зъбци, лостове и връзки.

- Чертайте ваши собствени дизайни и модели - развиване на вашите идеи, преход от скица към модел, подсилване на дизайните ви с цвят и използване на компютър за помощ.

Отворете книгата и открийте:

- Най-популярните стилове в хартиеното инженерство, обяснени стъпка по стъпка.

- Всички основни концепции и техники, от които се нуждаете.

- Снимки и илюстрации, които да ви насочват.

- Съвети за създаване на перфектни модели.

- Начини за рециклиране и повторно използване на материали.

- Трикове за създаване на дизайни с компютърна програма.

- Грешки в работата с хартия, които трябва да избягвате.

- Вдъхновение за създаване на ваши собствени дизайни.


Повече информация
Автор Роб Айвс
Страници 352
Корица мека
Език български
Година 2014
Дата на получаване 27.01.2014 г.
Издателство AlexSoft
ID на книга 68135
ISBN 9789546562784
Категории Хоби и забавления
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Забавни модели от хартия for Dummies
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.