Кошница 0

Вселената ни говори

На склад
ISBN
9789546265456
Special Price 15,30 лв. Regular Price 17,00 лв.

Тази книга ще ви покаже как да дешифрирате посланията, които ви изпраща Вселената, и ще ви помогне да утвърдите вярата си, за да изпитвате повече радост и вълнение от живота.

Вселената винаги общува с нас – независимо дали под формата на ангели, водачи и знаци от починалите ни близки в Духа или като удивителни съвпадения в ежедневието ни.

Авторката представя процес от пет стъпки за активиране на потока от послания и практически съвети за повишаване на вашата осъзнатост и заявяване на съзнателно намерение да получавате изпратените от Небесата знаци, да разпознавате синхронностите в живота си и да достигнете по-висока вибрация, която резонира с Вселената и духовната сфера. Тези лесни за изпълнение практики ви свързват с могъщите небесни енергии, които ще ви покажат посоката, когато сте се загубили; ще ви окуражат, когато сте на прав път; и ще ви предоставят помощ и ресурси за всички житейски задачи, които са за вашето най-голямо добро. Освен това са включени техники, които ще ви разкрият как да работите с намерения, молитви, медитация, потупване и кристали за подпомагане на връзката ви с вашите починали близки и получаване на доказателства, че никога не сте сами.

`Отварянето към знаците и синхронността промени хода на живота ми и аз много ще се радвам да ви помогна, така че същото да се случи и при вас. Вашите ангели, водачи и любими хора от духовния свят ви очакват. Вселената ви говори и сега имате всичко необходимо, за да започнете да чувате.`
Тами Мастробърти


Повече информация
Автор Тами Мастробърти
Страници 253
Корица мека
Език български
Година 2023
Дата на получаване 4.09.2023 г.
Издателство Аратрон
ID на книга 617683
ISBN 9789546265456
Категории Духовни учения
Книги на български език
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Вселената ни говори
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.