Валута
Кошница

Все по-добре с Метода Силва

Няма наличност
ISBN
9789549136111
11,00 лв.
Тази книга е врата към митичната сила на човешкия ум, врата към един по-добър свят за теб и за цялото човечество.
Повече информация
Автор Бърт Голдман, Уве Сехестед
Страници 230
Корица мека
Език български
Година 2014
Дата на получаване 22.08.2014 г.
Издателство Нова епоха
ID на книга 69041
ISBN 9789549136111
Категории Популярна и приложна психология

"Все по-добре" е книга за преподавания в цял свят СИЛВА МЕТОД, представен от световно известния с преподавателските си умения и опит Бърт Голдман, чрез който милиони хора успешно са увеличили умствените си възможности и са се научили да неутрализират вредните последици от стреса.

Ти, читателю, имаш възможност да участваш в семинара - много от задаваните въпроси ще са и твои въпроси, а отговорите и обясненията на Бърд ще помогнат и на теб. Ще усетиш и ти (като скептикът Уве Сехестед), че това е пътят към по-добро здраве, повече късмет и щастие, ще разбереш, че всеки може да се пребори с негативните си мисли и създадените ограничаващи се убеждения.

Най-напред прочети книгата страница по страница - от край до край, за да изградиш последователно нужните ориентири, защото тя е уникална книга не само по съдържание, но и като стил. Ще се убедиш, че написаното се отнася и до теб. И ти ще можеш да се концентрираш върху дадена цел и да я постигаш.

Тази книга е врата към митичната сила на човешкия ум, врата към един по-добър свят за теб и за цялото човечество.
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Все по-добре с Метода Силва
Вашият рейтинг
Нови книги от тази подкатегория
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.