Кошница 0

Време за милост

Няма наличност
ISBN
9789547695085
Special Price Regular Price
Джейк Бриганс, героят от „Време да убиваш“, отново е в центъра на разтърсваща съдебна драма. „Време за милост“ ни връща към мястото и незабравимите образи, които превърнаха Джон Гришам в ненадминатия майстор на съдебния трилър.

Джейк Бриганс, героят от" Време да убиваш"и" Сянката на чинара", отново е в центъра на разтърсваща съдебна драма. „Време за милост“ ни връща към мястото и незабравимите образи, които превърнаха Джон Гришам в ненадминатия майстор на съдебния трилър.

Клантън, щата Мисисипи, 1990 г. Съдът назначава Джейк Бриганс за служебен адвокат на Дрю Гамбъл, шестнайсетгодишно момче, обвинено в убийството на местен полицай, алкохолик и насилник, който е партньор на майка му. Много граждани на Клантън искат бърз процес и смъртно наказание за Дрю. Но Бриганс се потапя надълбоко в тази история, която се оказва по-сложна, отколкото изглежда на пръв поглед. Той е твърдо решен да спаси момчето от газовата камера, въпреки че така застрашава кариерата си, финансовото си състояние и цялото си семейство.

Има време да убиваш и време да раздаваш правосъдие. Дошло е „Време за милост”


Повече информация
Автор Джон Гришам
Страници 584
Корица мека
Език български
Година 2020
Дата на получаване 3.12.2020 г.
Издателство Обсидиан
ID на книга 611643
ISBN 9789547695085
Категории Трилъри и криминални романи
Книги на български език
Бестселъри 2020
Бестселъри 2021
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Време за милост
Вашият рейтинг

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.