Кошница

Усъвършенстваният Монтесори метод - том 1

На склад
ISBN
9786197356991
27,95 лв.
‌‌Малко книги са оставили толкова трайна следа в световното образование, колкото „Усъвършенстваният Монтесори метод“ – най-ценните разсъждения на д-р Мария Монтесори за човешкото развитие, педагогиката и oтношението на науката към детството.
Повече информация
Автор Мария Монтесори
Страници 388
Корица мека
Език български
Година 2020
Дата на получаване 24.06.2020 г.
Издателство Асеневци
ID на книга 610660
ISBN 9786197356991
Категории Популярна и приложна психология
Книги на български език
Нови книги

‌Малко книги са оставили толкова трайна следа в световното образование, колкото „Усъвършенстваният Монтесори метод“.

В два тома са събрани едни от най-ценните разсъждения на д-р Мария Монтесори за човешкото развитие, педагогиката, въображението, религията и oтношението на науката към детството. Ще се запознаете не само със същността на Монтесори метода, но и с важни за човешкото развитие теми като свободата в детското възпитание, ролята на възрастния във формирането на човешкия ум, морала и други.

Този първи том включва добавен от Марио Монтесори предговор, както и графики, които помагат за разбирането на информацията в книгата.

Задълбочете знанията си за обучението на децата, развитието на личността и Монтесори метода с единствения по рода си обстоен педагогически труд на д-р Мария Монтесори.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Усъвършенстваният Монтесори метод - том 1
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Прага 17
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.