Кошница 0

Упование

На склад
ISBN
9789542844679
24,90 лв.

Не сте готови за най-страстния и скандален роман на авторката на „Покварени“, „Рожденичката“ и „Пънк 57“ Пенелъпи Дъглас!

Трима мъже. Единият ще я има първи. Вторият ще я иска отчаяно. Но само третият ще я притежава истински.
Завинаги.

Сърцето на Тиърнън де Хаас се е превърнало в безчувствено късче лед. Докато расте сред разкош, младото момиче не получава никаква любов от известните си родители. А сега тях ги няма. Отишли са си заедно – така, както тяхната раздухана от медиите велика любовна история е трябвало да завърши. Тиърнън знае, че трябва да скърби. Но всъщност нищо не се е променило за нея – тя има само своята самота.

Единствената възможност за промяна е да приеме неочакваното предложение на Джейк ван дер Берг, отчуждения доведен брат на баща ѝ. Младата жена ще замине за дивите планини на Колорадо, където Джейк и двамата му синове живеят сред девствената красота на природата в усамотена къща. Джейк ѝ предлага онова, което винаги е искала – семейство.

Скоро Тиърнън  ще научи, че далеч от фалша на големия град всичко е първично, истинско и измислените морални ограничения нямат значение. Тримата мъже са първите, които младата жена опознава истински, отвъд позата и преструвките. За първи път в живота ѝ има някой, готов да ѝ даде нещо повече от пари и безразличие – подкрепа, загриженост и умения да работи и да оцелява далеч от цивилизацията.

Защото там, където тя свършва, свършват и правилата и преструвките – остават само чувствата и желанията.


Повече информация
Автор Пенелъпи Дъглас
Страници 596
Корица мека
Език български
Година 2023
Дата на получаване 24.10.2023 г.
Издателство Сиела
Преводач Карина Горанова
ID на книга 618006
ISBN 9789542844679
Категории Любовни романи
Книги на български език
Бестселъри
Нови книги на български език
Нови книги
Бестселърите тази седмица
Книги бестселъри 2023
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Упование
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.