Валута
Кошница

Умът - лечител на тялото

На склад
ISBN
9789546264329
16,00 лв.
По време на своето продължително пътуване към изцелението и здравето Ариел изучава отдадено и задълбочено новаторски научни изследвания, алтернативни техники и различни лечебни методи. Това ѝ помага да разработи стратегия, която дава възможност на хората да участват в собственото си изцеление.
Повече информация
Автор Ариел Есекс
Страници 310
Корица мека
Език 20th Century Fox
Година 2015
Дата на получаване 20.04.2015 г.
Издателство Аратрон
ID на книга 600458
ISBN 9789546264329
Категории Популярна и приложна психология

Когато Ариел Есекс разбира, че има тумор в мозъка, тя избира да не се подлага на оперативно лечение, защото е убедена, че ако премахне стресиращите фактори от живота си, това ще ѝ помогне да се излекува. С помощта на практическата психология на невро-лингвистичното програмиране (НЛП), тя успява да разпръсне собствените си объркани облаци от мисли и да възстанови вътрешния си мир. По време на своето продължително пътуване към изцелението и здравето Ариел изучава отдадено и задълбочено новаторски научни изследвания, алтернативни техники и различни лечебни методи. Това ѝ помага да разработи стратегия, която дава възможност на хората да участват в собственото си изцеление.

Тази революционна книга ясно обяснява как да се изправим пред всякакъв вид кризи и да ги трансформираме. В резултат от собственото си здравословно предизвикателство Ариел дава отговор на няколко основни въпроса:

Как мога да направя чудо, когато ми трябва?

Как можа това да ми се случи, и защо точно сега?

Как е възможно моите мисли да имат нещо общо с това?

Как мога да разреша този проблем и да се избавя от него още сега?

Как мога да простя и да забравя непростимото?

Как мога да се измъкна от това и да му попреча да се случи отново?

Тази книга дава отговор на всички тези въпроси и с помощта на много медитации, техники, практически насоки и утвърждения показва как всеки може да намери своя уникален път към изцелението и към един живот, пълен със свобода и удовлетворение.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Умът - лечител на тялото
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Прага 17
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.