Валута
Кошница

Удивителната история на живота

На склад
ISBN
3800083826118
17,90 лв.
Как са се появили всички живи организми на Земята? Защо е толкова голямо разнообразието на организмите около нас? Защо има видове, като динозаврите, които вече не съществуват? Всичко това е резултат на еволюцията.
Повече информация
Страници 80
Корица твърда
Език български
Година 2020
Дата на получаване 14.02.2020 г.
Издателство Фют
ID на книга 610169
ISBN 3800083826118
Категории Детски енциклопедии

Как са се появили всички живи организми на Земята? Защо е толкова голямо разнообразието на организмите около нас? Защо има видове, като динозаврите, които вече не съществуват? Всичко това е резултат на еволюцията. На нея се дължи и съществуването на човека, който продължава да еволюира, подобно на другите организми. Еволюцията е удивителен процес на вечна промяна. Тя ни разкрива историята на живота.


От тази книга ще научите какво представлява, как се осъществява, кой е разкрил нейните тайни.
Ще разберете как се е променял животът в продължение на милиарди години, как се е увеличавало неговото многообразие и как ние, хората, сме свързани с всички други организми – не само с маймуните, но и с котките, рибите и дори с бананите! Ще срещнете едни от най-странните и невероятни създания и ще прочетете за някои предположения как ще продължи еволюцията в бъдеще.

За деца над 8 години!

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Удивителната история на живота
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Прага 17
Нови книги от тази подкатегория
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.