Кошница 0

Тина и оркестърът + CD. Моята първа книга за музикалните инструменти

На склад
ISBN
9789543573981
19,90 лв.
Заедно с Тина, чичо Тео и Силвестър децата ще се запознаят с инструментите в оркестъра по весел и забавен начин. Приложеният диск съдържа демонстрации на звука на различните инструменти със съпровождащи обяснения.

‌Чичото на Тина е диригент. За рождения ѝ ден той е намислил необикновен подарък - ще я вземе със себе си на репетицията на оркестъра (и то с котарака Силвестър - по изключение, разбира се!), а вечерта мама и татко ще я заведат на самия концерт.

Музикантките и музикантите от оркестъра показват на малкото момиче своите инструменти, обясняват му как са построени и какви тонове могат да се извлекат от тях, а накрая и демонстрират как се свири на всеки един. Цигулката може дори да мяука, флейтата да чурулика като птиче, а контрабасът да ръмжи като мечка. Тина е дълбоко впечатлена, Силвестър също не остава безучастен.

Заедно с Тина, чичо Тео и Силвестър децата ще се запознаят с инструментите в оркестъра по весел и забавен начин.

Приложеният диск съдържа демонстрации на звука на различните инструменти със съпровождащи обяснения. А накрая са включени оркестрови пиеси, в които отделните инструменти са лесно разпознаваеми един от друг.


Повече информация
Автор Марко Зимса
Страници 32
Корица твърда
Език български
Година 2019
Дата на получаване 15.03.2021 г.
Издателство Емас
ID на книга 612160
ISBN 9789543573981
Категории Детски енциклопедии
Книги на български език
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Тина и оркестърът + CD. Моята първа книга за музикалните инструменти
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.