Кошница 0

Тестове за интелигентност: 200 задачи, разпределени в 10 теста. “Менса за деца“

Няма наличност
ISBN
9786191950812
ПОДРОБНО РЪКОВОДСТВО ЗА ОЦЕНКА НА ИНТЕЛИГЕНТНОСТТА, ВКЛЮЧВАЩО 200 ЗАДАЧИ, РАЗПРЕДЕЛЕНИ В 10 ТЕСТА.

ПОДРОБНО РЪКОВОДСТВО ЗА ОЦЕНКА НА ИНТЕЛИГЕНТНОСТТА, ВКЛЮЧВАЩО 200 ЗАДАЧИ, РАЗПРЕДЕЛЕНИ В 10 ТЕСТА

Тази книга съдържа 200 задачи за оценка на интелигентността, разработени от членове на МЕНСА, които ще ви помогнат да разкриете интелектуалния си потенциал.

Упражнявайте ума си със задачите, които включват разнородни визуални и числови шаблони, както и лексикални и логически загадки. В края ще намерите всички решения, съпроводени с нужните обяснения за тълкуване на резултатите ви, както и съвети как да постигнете своя максимум.

Целта на тази книга е да пораздвижи онези малки сиви клетчици в главата ви. Посредством сложни задачи, обединяващи логическо мислене, пространствено ориентиране, ребуси, символно мислене, решителност и концентрация (само между другото), мозъкът ви ще бъде принуден да достигне до границите на възможностите си. Нека се надяваме, че от всичко това ще има полза и преживяването ще усили апетита ви за знания. Искреното ни желание е, след като достигнете края на тази книга, да знаете повече за интелекта и възможностите на мозъка си, отколкото сте знаели преди.

 


Повече информация
Страници 144
Корица мека
Език български
Година 2016
Дата на получаване 15.02.2016 г.
Издателство Книгомания
Преводач Камен Велчев
ID на книга 83582
ISBN 9786191950812
Категории Книгомания Фитнес за ума
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Тестове за интелигентност: 200 задачи, разпределени в 10 теста. “Менса за деца“
Вашият рейтинг

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.