Кошница 0

Тери Пратчет - духът на фантазията

На склад
ISBN
9789547338678
14,00 лв.
Болестта на Алцхаймер и смелостта, с която Тери Пратчет се изправя пред нейните предизвикателства, заемат важно място в тази биография.

Това е книга за непознатите страни от живота на един от най-популярните автори на фентъзи.


Ще научите, че Пратчет описва първия си роман като "Властелинът на пръстените под микроскоп" и че в "Килимените хора" се вижда доколко десетгодишното усърдно четене на фантастични романи е повлияло върху стила му. Писателят години наред работи като журналист и наистина си харесва работата. За него писането на книги е само хоби за зимните вечери. Той обича също и да рисува графика и живопис - илюстрирането на собствените му книги е кулминацията на това умение.
Ще узнаете за работата му като специалист по връзки с обществеността в атомни електроцентрали, за отношението му към орангутаните и благотворителната му дейност. Отделна глава има за специалното място на котките в живота и творчеството му...


Болестта на Алцхаймер и смелостта, с която Тери Пратчет се изправя пред нейните предизвикателства, заемат важно място в тази биография.


Повече информация
Автор Крейг Кебъл
Страници 224
Корица мека
Език български
Година 2016
Дата на получаване 7.03.2016 г.
Издателство Прозорец
ID на книга 602489
ISBN 9789547338678
Категории Биографии
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Тери Пратчет - духът на фантазията
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.