Кошница

Тази благодатна земя

На склад
ISBN
9786197670196
Special Price 19,71 лв. Regular Price 21,90 лв.

Тази благодатна земя, роман в духа и стилистиката на Където пеят раците. Авторът му Уилям Кент Крюгър (САЩ) е един от най-четените съвременни американски писатели.

Повече информация
Автор Уилям Кент Крюгър
Страници 414
Корица мека
Език български
Година 2023
Дата на получаване 9.02.2023 г.
Издателство Лабиринт
ID на книга 616344
ISBN 9786197670196
Категории Съвременна преводна литература
Книги на български език
Нови книги на български език
Нови книги

Когато вече нямаш в какво да вярваш, ти остава да вярваш в чудото. И то се сбъдва.

Роман пътешествие, прекрасна незабравима история за любовта, предателството, мъдростта, малодушието, готовността да се жертваш и разбира се, за всепоглъщащата надежда.

Одисеята на четирима сираци, които през лятото на 1932 година, по време на Голямата депресия в САЩ се опълчват срещу неправдата и насилието и бягат от тежкия живот в интерната, където са изпратени насила. Те се впускат в опасно пътешествие с лодка по река Мисисипи, което ще повлияе не само на живота им, но и на отношението им към света и един към друг.

На приятелите им предстои да научат, че светът е не само жесток, но и пълен с прекрасни хора, готови да споделят с тях и малкото, което им е останало.

Роман, който 140 000 читатели от цял свят в Гудрийдс са оценили с 4.9 по петобалната система. Книга, която със сигурност ще се превърне в съвременна класика.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Тази благодатна земя
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.