Кошница 0

Танцуващият замък

На склад
ISBN
9789545151781
18,00 лв.
В крайбрежен град е открита странна книга. Написана е от Остърли Фелоус, мистериозен окултист, а страниците й са пълни с прекрасни истории за замъци, принцове и еднорози. Но у нея няма нищо приказно или пък вълшебно...
Някои книги вредят, дори са опасни. Те изкривяват съзнанието и подхранват потайните дълбини на човешката душа. Подобни книги трябва да бъдат забранени или унищожени. Това е историята на една от тях, написана от един от най-големите злодеи, живели някога... В крайбрежен град е открита странна книга. Написана е от Остърли Фелоус, мистериозен окултист, а страниците й са пълни с прекрасни истории за замъци, принцове и еднорози. Но у нея няма нищо приказно или пък вълшебно... Всъщност всеки, който е започнал да я чете, внезапно открива, че не може да откъсне поглед от нея. "Танцуващият замък" е книга, която просто не може да затворите... Държи ви будни през нощта. И никога, никога не ви оставя.

Повече информация
Автор Робин Джарвис
Страници 459
Корица мека
Език български
Година 2012
Дата на получаване 9.05.2012 г.
Издателство Милениум
ID на книга 65553
ISBN 9789545151781
Категории Фантастика и фентъзи
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Танцуващият замък
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.