Кошница

Тайните на превъплащенията и на живота в Отвъдното

На склад
ISBN
9789542835868
18,00 лв.
Авторът Нино Нинов отправя поглед към пазени в продължение на хилядолетия тайни и обобщава мистичното знание на Кабала за безсмъртието на душата.
Повече информация
Автор Нино Нинов
Страници 222
Корица мека
Език български
Година 2021
Дата на получаване 7.09.2021 г.
Издателство Сиела
ID на книга 613098
ISBN 9789542835868
Категории Духовни учения
Книги на български език
Нови книги

Задавали ли сте си някога въпроси като "Има ли живот след смъртта?", "Какво се случва с телесното човешко тяло и с неговата кончина ли свършва всичко?", "Има ли наистина душа и ако има, къде отива тя?'

Питали ли сте се: "Раждането ли е истинското начало или има "живот" и преди него?", "Ако с раждането си наследяваме карма от предишни превъплъщения, защо не си спомняме нищо за тях?"

В ръцете си държите изследване, което отговаря именно на тези и още много въпроси, свързани с инкарнацията или пътя на душата през различни исторически епохи, измерения и състояния.

Авторът Нино Нинов отправя поглед към пазени в продължение на хилядолетия тайни и обобщава мистичното знание на Кабала за безсмъртието на душата.

Твърденията на равини, учители по Кабала са подплатени с много примери - от близки и далечни времена, което прави иначе абстрактната и на места доста сложна и непонятна информация по-лесно разбираема за човешки разум, свикнал да работи в установена матрица.

Книгата изяснява какви са причините за многократното прераждане на една душа в различни тела, по какъв начин последствията от добрите и лошите дела от живота на душата в дадено тяло се прехвърлят в следващото й въплъщение, защо ние сами си причиняваме и страданията, и сполуките и каква е същността на Рая и Ада.

Освен преражданията Нино Нинов представя и разбирането на Кабала за устройството на духовните светове - както представляват те, как функционират, какви същности ги обитават и каква роля изпълняват в Мирозданието. Книгата ни разяснява защо изобщо е създадена душата на Първия Човек и как от нея са произлезли толкова много хора в света, който познаваме.

Накрая изследването повдига завесата и върху това какво ще се случи според кабалистите, след като приключи човешката история - все въпроси от дълбините на древно знание, до което са имали достъп малцина посветени мъдреци.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Тайните на превъплащенията и на живота в Отвъдното
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Прага 17
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.