Кошница 0

Световна война C-19

На склад
ISBN
9789547695306
Special Price 18,00 лв. Regular Price 20,00 лв.
Главният медицински консултант на Си Ен Ен Санджай Гупта предлага достъпен и обоснован с много факти отговор на най-големите въпроси за COVID-19: какво научихме за тази пандемия и как можем да се подготвим или да предотвратим следващата.

Любимият на цяла Америка здравен кореспондент д-р Санджай Гупта предава от импровизираното студио в дома си от самото начало на пандемията. Той черпи информация от най-вътрешните политически и научни кръгове, провежда ексклузивни интервюта с утвърдени експерти по обществено здраве от цял свят и разговаря с учени, които се надпреварват с времето в търсене на лечение.

Новата му книга „Световна война C–19“ не само отговаря на огромен брой въпроси за вече преживяното от всички нас, но и посочва как ще се промени светът ни през следващите години. Човечеството трябва да се подготви за нова епоха, през която пандемиите ще бъдат по-често, а вероятно и по-опасно явление. Доктор Санджай Гупта, помогнал със своя опит и задълбочени познания на цяла Америка да премине през тежката криза, разказва откровено историята на пандемията, поставя важни въпроси, засягащи поведението и очакванията ни, поднася ерудирани отговори, споделя научна информация за новия вирус и предлага практични решения на различни наболели проблеми.

„Световна война C–19“ е книга, изпълнена с надежда и оптимизъм. Тя ще ни направи по-силни и издръжливи, по-уверени в благоприятния изход, по-добри и по-човечни.

„Световна война C–19“ е трилър, чийто край няма да научим още известно време. Но тази книга ще ни помогне да разберем как сме се озовали в това положение и да отправим поглед напред, за да предотвратим следващата криза.“ Лари Брилиънт, епидемиолог


Повече информация
Автор Санджай Гупта
Страници 352
Корица мека
Език български
Година 2022
Дата на получаване 4.02.2022 г.
Издателство Обсидиан
ID на книга 614033
ISBN 9789547695306
Категории Традиционна
Книги на български език
Нови книги
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Световна война C-19
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.