Кошница 0

Сватбеният търг

На склад
ISBN
9786190302742
19,99 лв.

Запознайте се с първата книга за сватбения търг от любимата писателка на „Ню Йорк Таймс“ Одри Карлан.
Тази сага вече има над два милиона читатели във вид на литературен „сериал“ в „Амазон“, и цяла година заема челното място и продължава да чупи рекорди за най-любимо четиво на Америка.

Брак на сляпо с висок залог!

Какво бихте направили за три милиона долара?

Четири млади жени се включват в мистериозен търг, където най-щедрият купувач ще получи ръката им в уговорен брак. За не по-малко от милион долара на година и за срок от три години всяка от четирите ще направи нужното, за да подсигури бъдещето си. Озовали се насред хазартна игра с високи залози във вид на пари, похот, власт и надежда за опрощение, тези четири жени се превръщат в част от сестринство, което е единствено по рода си.

След като бъдат избрани от непознати мъже и се съгласят да сключат с тях брак на сляпо... връщане назад няма. Скрити тайни и още по-скрити желания, пламенни сблъсъци и наситена с напрежение семейна драма са само малка част от сделката, когато се включиш доброволно в сватбения търг.

Вече може да целунете булката.

*  *  *

„Сватбеният търг“ разказва не една, а няколко страстни любовни истории и го прави по най-добрия начин. Романтични, интересни и пълни със силни емоционални моменти, тези романси ме държаха будна до късно през нощта! –Ребека Занети


Повече информация
Автор Одри Карлан
Страници 320
Корица мека
Език български
Година 2024
Дата на получаване 23.05.2024 г.
Издателство Бард
ID на книга 619344
ISBN 9786190302742
Категории Любовни романи
Книги на български език
Нови книги на български език
Нови книги
Нови заглавия тази седмица
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Сватбеният търг
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.