Език
Валута
Кошница

Сватбата. Забраненият роман

На склад
ISBN
9789543111015
7,00 лв.
Романът "Сватбата" излиза почти тридесет години след написването му, но събитията и героите в него съществуват и в наши дни. Той докосва най-тънките струни на душите, защото е вълнуващ поетичен разказ за силата на любовта.
Повече информация
Автор Чавдар Аладжов
Страници 224
Корица мека
Език 20th Century Fox
Година 2011
Дата на получаване 21.12.2011 г.
Издателство Весела Люцканова
ID на книга 64967
ISBN 9789543111015
Категории Други

Романът "Сватбата" излиза почти тридесет години след написването му, но събитията и героите в него съществуват и в наши дни. Той докосва най-тънките струни на душите, защото е вълнуващ поетичен разказ за силата на любовта. Подобно на Ромео и Жулиета двамата влюбени - българката Катерина Ферелева и помакът Здравко галев се опълчват срещу верските и етническите противоречия между своите семейства. В тяхната драматична история се преплитат съдбите на няколко поколения. Онова, което прави най-силно впечатление в романа, са чистите взаимоотношения и високият морал, съхранени въпреки агресията на леконравната съвременност. Честната позиция на автора превръща "Сватбата" в най-нужния ни в момента пример за обич, толерантност и уважение между хората.
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17
Нови книги от тази подкатегория
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.