Кошница 0

Супер фокус. Пълна система за продуктивност, с която ще постигнете повече, работейки по-малко

Няма наличност
ISBN
9789547833036
Special Price Regular Price
В тази книга Майкъл Хаят ни разкрива девет доказани начина да печелим в работата и да успяваме в останалите сфери в живота си – здраве, взаимоотношения, хобита... Помага ни:

Всички ние разполагаме с по 168 часа на седмица, но все не ни стигат, нали? Работата поглъща лъвския пай – повечето работим по седемдесет часа седмично и ни остава все по-малко време за почивка, спорт, семейството и приятелите – нещата, заради които животът е велик.
Обикновено приемаме, че продуктивността означава да намираме или пестим време. Не е така. Продуктивността означава да накараме времето да работи за нас.

Представете си отново да имате свободно време. Това не е празна надежда. Може да постигнете своя супер фокус. Започнете сега.
В тази книга Майкъл Хаят ни разкрива девет доказани начина да печелим в работата и да успяваме в останалите сфери в живота си – здраве, взаимоотношения, хобита... Помага ни:

да предефинираме работата и целите си, за да работят в наша полза;
да пресеем задачите и ангажиментите си;
да ограничим несъществените неща;
да поставим граници, които защитават фокуса ни и носят резултати;
да се съсредоточим върху най-важните задачи;
да управляваме времето и енергията си.

Майкъл Хаят е основател и изпълнителен директор на Michael Hyatt & Company, която организира трансформативни събития и семинари и предлага дигитални и физически средства за планиране и целеполагане. Хаят е автор на множество книги, високо оценени от New York Times, Wall Street Journal, USA Today, Forbes, Businessweek и др.


Повече информация
Автор Майкъл Хаят
Страници 256
Корица мека
Език български
Година 2020
Дата на получаване 10.02.2020 г.
Издателство Locus
ID на книга 610128
ISBN 9789547833036
Категории Популярна и приложна психология
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Супер фокус. Пълна система за продуктивност, с която ще постигнете повече, работейки по-малко
Вашият рейтинг

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.