Валута
Кошница

Студентът по хармония (балада за Виктор Пасков)

Няма наличност
ISBN
9789542812302
14,00 лв.
Посветен колкото на автора на "Балада за Георг Хених", толкова и на извратените времена, които не успяха да ни умъртвят, но ни убиха, новият роман на Красимир Дамянов е свидетелство за агонията на цяло едно поколение, зад което ще останат само серия неизвършени невръстни убийства, куп недописани мръсни приказки и аутопсии на любов, а сред тях ще мъждука единствено мазохистичното ни мъжество да бъдем подведени от собствената ни изключителност.
Повече информация
Автор Красимир Дамянов
Страници 246
Корица мека
Език 20th Century Fox
Година 2012
Дата на получаване 3.12.2012 г.
Издателство Сиела
ID на книга 66368
ISBN 9789542812302
Категории Съвременна българска литература

Посветен колкото на автора на "Балада за Георг Хених", толкова и на извратените времена, които не успяха да ни умъртвят, но ни убиха, новият роман на Красимир Дамянов е свидетелство за агонията на цяло едно поколение, зад което ще останат само серия неизвършени невръстни убийства, куп недописани мръсни приказки и аутопсии на любов, а сред тях ще мъждука единствено мазохистичното ни мъжество да бъдем подведени от собствената ни изключителност. Красимир Дамянов пише така сякаш социализмът не е свършил.

Повече за книгата можете да прочетете тук.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Студентът по хармония (балада за Виктор Пасков)
Вашият рейтинг
Нови книги от тази подкатегория
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.