Език
Валута
Кошница

Статус на истината

На склад
ISBN
9789543760343
10,00 лв.
Позволете ми чрез тази книга да споделя практическия си опит, придобит през дългите години на общуване с Учителя. Обучението се провеждаше в разни краища на света. Няма да изброявам всички градове и места, където съм бил, за това ще трябва да се изпише не една страница, но искам да споделя знанията и усещанията, които съм изпитал по време на обучението си на път.
Повече информация
Автор Мизаркарим Норбеков, Шухрат Суюндик
Страници 168
Корица мека
Език 20th Century Fox
Година 2014
Дата на получаване 2.07.2014 г.
Издателство Жануа 98
ID на книга 68869
ISBN 9789543760343
Категории Духовни учения

Шухрат СУЮНДИК е един от първите ученици на Мирзакарим Санакулович НОРБЕКОВ в Узбекистан.

...”За щастие, на мен ми провървя и аз намерих този истински Учител, с широки интереси и ученици в различни направления: те продължават започнатото от него. Всички негови следовници, благодарение на обучението в този живот, са станали “някой”, тоест Човек. Познаваме се от трийсет години.

Позволете ми чрез тази книга да споделя практическия си опит, придобит през дългите години на общуване с Учителя. Обучението се провеждаше в разни краища на света. Няма да изброявам всички градове и места, където съм бил, за това ще трябва да се изпише не една страница, но искам да споделя знанията и усещанията, които съм изпитал по време на обучението си на път.”
  • София / Книгомания / бул. Прага 17
Нови книги от тази подкатегория
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.