Валута
Кошница

Сродни души

Няма наличност
ISBN
9789546263254
8,00 лв.
Ако държите в ръцете си тази книга, сигурно искате нещо повече от случайна среща или нова краткотрайна връзка. Вероятно търсите някой, с когото да споделите своите надежди и мечти, някой, с когото винаги сте били свързани - вашата сродна душа.
Повече информация
Автор Ричард Уебстър
Страници 192
Корица мека
Език 20th Century Fox
Година 2009
Дата на получаване 9.09.2013 г.
Издателство Аратрон
ID на книга 67546
ISBN 9789546263254
Категории Духовни учения

Разбирането на взаимоотношенията през времето

Ако държите в ръцете си тази книга, сигурно искате нещо повече от случайна среща или нова краткотрайна връзка. Вероятно търсите някой, с когото да споделите своите надежди и мечти, някой, с когото винаги сте били свързани - вашата сродна душа. Или сте от тези късметлии, които вече са открили своята половинка, и искате да бъдете сигурни, че това е правилният човек.

Известният автор и хипнотерапевт Ричард Уебстър е върнал чрез регресия стотици хора в техни минали животи. В резултат на това стига до извода, че там някъде всеки от нас има своя сродна душа. Да открием този човек не е невъзможно - просто трябва да се подготвим.

Сродните души се появяват в живота ни точно навреме-тогава, когато сме готови физически, умствено, емоционално и духовно да ги срещнем. Тази книга ви предлага:

• Да изследвате теорията за прераждането, кармата и душата.

• Медитации и упражнения, които ще ви помогнат да отворите сърцето си за любовта и да привлечете своята сродна душа.

• Истински истории на двойки сродни души от личния опит на автора като хипнотерапевт. Връзката между две сродни души не свършва с края на физическия живот, тъй като истинската любов е безсмъртна.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Сродни души
Вашият рейтинг
Нови книги от тази подкатегория
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.