Кошница 0

Спароу. Пленница на Звяра

Няма наличност
ISBN
9789542833093
„Спароу“ – най-новата книга на Л. Дж. Шен, авторката на „Раненият рицар“ и „Крадецът на целувки“, представя издателство Сиела.

Врабчето олицетворява свободата. В миналото моряците си правели татуировки с врабчета за всеки пет хиляди пропътувани морски мили.

Най-новата книга на Л. Дж. Шен, авторката на „Раненият рицар“ и „Крадецът на целувки“

Трой Бренан

Всяко момиче в Бостън знае името му. Син на убит мафиот. Разбивач на сърца със стоманеносини очи. Човекът, който може да ти свърши всяка работа – законна или не.

А, да, той е и моят нов съпруг.

Спароу Рейнс

Това съм аз. Не че някой знаеше името ми, преди той да нахлуе в живота ми.

Но след това той ме окова. Отвлече ме. Отне всяка надежда да избягам и да живея така, както искам. Просто отряза крилете ми.
Имах мечти, но ми бе забранено да ги следвам. Нямах идея защо ме взе за жена – не знаех, че дори подозира за съществуването ми. Но вече знам, че ако го вбеся, ще бъда наранена.

Аз съм пленницата на Звяра. И не мисля, че ако го опозная, той ще се превърне в принц. Но трябва да разбера защо избра мен сред всички други момичета, които можеше да има в миг.


Повече информация
Автор Л. Дж. Шен
Страници 360
Корица мека
Език български
Година 2020
Дата на получаване 9.11.2020 г.
Издателство Сиела
ID на книга 611327
ISBN 9789542833093
Категории Любовни романи
Книги на български език
Подарък за Cвети Валентин
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Спароу. Пленница на Звяра
Вашият рейтинг

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.