Кошница 0

Слава Севрюкова: Всички рецепти и пророчества. Юбилейно издание

На склад
ISBN
9789545155635
Special Price 10,80 лв. Regular Price 12,00 лв.
  • Провижда бъдещето от 10-годишна!
  • Лична ясновидка на цар Борис III и Лулчев!
  • Обединява енергията си с Петър Дънов за общи сеанси!
  • Най-полезните съвети и рецепти за здраве от пророчицата!

 

Слава Севрюкова е една от най-почитаните български ясновидки. Тя проявява заложбите си още от дете, а с годините успява да помогне на много знатни и обикновени българи със своите предсказания и билкови рецепти.

Слава Севрюкова е една от най-почитаните български ясновидки. Тя е истински български феномен, допринесъл най-много  за развитието на науката. Със завършено само четвърто отделение, тя е титулувана с "професор" в няколко световни академии. 

Проявява част от залобите си още от дете, ненавършила 10 години. Една от вероятните причини за това е наследственият фактор – и майката, и бабата на Слава  имат досег с езотериката по един или друг начин. Баба й е била знахарка и билколечителка, а майка й е притежавала умението да гадае и да предвижда съдбата.

Севрюкова е родена на 5 декември 1902 г. в Нова Загора. 

Нейните соецифични усещания и възприятия за света и енергията безспорно могат да я наредят на челна позиция сред феномените, допринесли най-много за развитието на науката и пресичането й със законите на свръхестественото и необяснимото. Слава е един от малкото феномени, изследвани детайлно от специалисти в лабораторни условия. 

През 1962 г. Слава се запознава с доц. Иво Лозенски - геолог и ядрен физик. Той е изумен от способностите й да сканира и вижда триизмерно невидимото за човешкото око; свободно да се пренася в минало, настояще и бъдеще; да контактува с починали и да предсказва бъдещето. Партньорството им продължава почти 30 години. Канени са на много международни изяви по психотроника. Докладите им се слушат с възхищение и недоумение. 

Онова, което остава в историята за идните поколения от феномена Слава Севрюкова, безспорно са билковите й рецепти за лечение на редица болести, препоръчваните хранителни режими за поддържане на духовното здраве, съветите й за начин на живот, с който да изчистим миналите си прегрешения и да постигнем духовен напредък, и невероятно точните й предсказания, насочени към бъдещето на България и към проблемите на целия свят.

***

Слава преодоляваще с енергията на мисълта си огромни разстояния, ментално тя можеше да бъде и беше навсякъде във Вселената. без да е учен, тя описвашесъвсем точно структурите на сложни явления - формата на атомного ядро, на атомната орбита, беше способна да създава вакуум и да провежда експерименти във вакуумна среда. Ако трябва да обобщя, то нейната дарба беше да прониква дълбоко в микрокосмоса не с помощта на свръхапаратура, а само със силата на мисълта.“ – доц. Иво Лозенски

***

Книгата съдържа:

  • Коя е Слава Севрюкова
  • Слава Севрюкова и доц. Иво Лозенски
  • Предсказанията на Слава Севрюкова - за бъдещето на България, природните катаклизми, за САЩ, Израел, Русия, за Царичина, за известни личности от историята
  • Съвети и рецепти на Слава Севрюкова - по азбучен ред на заболяванията

 

 


Повече информация
Страници 300
Корица мека
Език български
Година 2021
Дата на получаване 3.11.2021 г.
Издателство Милениум
ID на книга 613381
ISBN 9789545155635
Категории Духовни учения
Книги на български език
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Слава Севрюкова: Всички рецепти и пророчества. Юбилейно издание
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Прага 17
  • София / Книгомания / The Mall, бул. Цариградско шосе 115

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.