Кошница 0

Система на здравето на Ниши: Пречистване на душа

Няма наличност
ISBN
9789549886634
Книгата е литературна обработка на лекциите и практическите упражнения по усвояване техниката на медитация, която К. Ниши е провеждал с учениците си.
Книгата е литературна обработка на лекциите и практическите упражнения по усвояване техниката на медитация, която К. Ниши е провеждал с учениците си. Медитацията е едно от най-естествените състояния на човека. Тя ни връща към нашата истинска природа, успокоява смутения ни ум, духовно ни пречиства и просвещава. Точно затова практикуването на медитацията е един от най-верните пътища, водещи я към духовно и телесно здраве. Вътрешната мъдрост живее във вас – и заедно с нея и вътрешната сила. И всичко това ще ви се разкрие и ще дойде при вас. Ще дойде, за да ви излекува и да ви избави от страданията. Вътрешната ви сила само чака да се обърнете към нея, да признаете съществуването й и да я откриете вътре в себе си. Излекувайте се. Излекувайте духа и тялото си. Това е необходимо не само за вас. Това е необходимо на Земята, уморена от човешката болка. Това е необходимо на човечеството, затънало в страдания. Избавлението от страданията е напълно възможно. Това го зная от собствен опит. Не пестете сили: направете всичко, животът ви да престане да бъде върволица от болести и скърби. Нека животът ви да стане празник на здравето и радостта.

Повече информация
Автор Кацудзо Ниши
Страници 144
Корица мека
Език български
Година 2011
Дата на получаване 26.05.2011 г.
Издателство Паритет
ID на книга 63590
ISBN 9789549886634
Категории Духовни учения
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Система на здравето на Ниши: Пречистване на душа
Вашият рейтинг

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.