Валута
Кошница

Силва Метод: Как да получите помощ от друга стра

Няма наличност
ISBN
9789549297621
14,00 лв.
Ще откриете утвърдени техники на Контрол на ума с Метода Силва, които ще ви помогнат да осъзнаете ясно предназначението на своя живот - и да го видите вече осъществено, да внесете нов плам в начина, по който изживявате живота си - и да се чувствате спокойни, енергични и владеещи себе си, да усилите естествената си способност за достигане до вътрешни прозрения - да намирате правилния път към вземането на важни и съдбоносни решения...
Повече информация
Автор Хосе Силва и д-р Робърт Стоун
Страници 318
Корица мека
Език български
Година 2013
Дата на получаване 11.07.2013 г.
Издателство Нова епоха
ID на книга 67326
ISBN 9789549297621
Категории Популярна и приложна психология

В тази книга се крие ключа към цялостните сили и способности на ума. Книгата "Как да получите помощ от другата страна с Метода Силва" ви показва как да активирате своето дясно мозъчно полукълбо и да имате достъп до своя Висш Разум, до своята енергия и съзидателност. Ще откриете утвърдени техники на Контрол на ума с Метода Силва, които ще ви помогнат да осъзнаете ясно предназначението на своя живот - и да го видите вече осъществено, да внесете нов плам в начина, по който изживявате живота си - и да се чувствате спокойни, енергични и владеещи себе си, да усилите естествената си способност за достигане до вътрешни прозрения - да намирате правилния път към вземането на важни и съдбоносни решения, да активирате своя ум така, че да върши повече работа за вас - дори и когато спите, да изгоните от себе си отрицателните мисли и отношение - три стъпки към един положителен мироглед, да подобрите взаимоотношенията си с другите - със семейството, приятелите, бизнес партньорите, да се радвате на истинско изобилие - здраве, вътрешен мир и просперитет.
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Силва Метод: Как да получите помощ от друга стра
Вашият рейтинг
Нови книги от тази подкатегория
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.