Кошница 0

Шуслерови соли: Наръчник по биохомията на д-р Шу

На склад
ISBN
9789544746339
70,00 лв.
Подробният Репеториум ще ви позволи бързо да откриете изпитаната смес за дадена индикация. Препратките към други терапии, основаващи се на природолечението /например хомеопатията или цветята на д-р Бах/, ще ви предостави основата за цялостно лечение.
Този основополагащ труд ще ви запознае с принципите и ще ви снабди с необходимите знания, за да прилагате компетентно Шуслеровата терапия във вашата практика. Изчерпателната Материя медика описва средствата в тяхното физично и психично измерение, така че да се очертае ясна картина на спектъра на въздействие на съответната минерална сол. Така ще може да приготвяте по-лесно индивидуални смеси. Подробният Репеториум ще ви позволи бързо да откриете изпитаната смес за дадена индикация. Препратките към други терапии, основаващи се на природолечението /например хомеопатията или цветята на д-р Бах/, ще ви предостави основата за цялостно лечение. Изчерпателната и изпитана специализирана книга с всичките 27 минерални соли!

Повече информация
Автор Томас Файхтингер, Елизабет Мендл, Сузана Нидан-Файптингер
Страници 792
Корица твърда
Език български
Година 2013
Дата на получаване 10.10.2013 г.
Издателство Кибеа
ID на книга 67658
ISBN 9789544746339
Категории Здраве и диети
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Шуслерови соли: Наръчник по биохомията на д-р Шу
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.