Език
Валута
Кошница

Сексуална магия

Няма наличност
ISBN
9879548126869
14,00 лв.
За онези, които искат да събудят потенциала от еротична енергия и да поемат към личностната, духовната и сексуалната трансформация.
Повече информация
Автор Марго Ананд
Страници 538
Корица мека
Език Български
Година 2003
Дата на получаване 16.06.2016 г.
Издателство Шамбала
ID на книга 603095
ISBN 9879548126869
Категории Еротика и секс 18+

"Сексуална магия" разкрива силата на сексуалността отвъд обикновеното любене, като показва как да генерираме и фокусираме силна сексуална енергия и да я използваме за личностно и духовно израстване. Практикуването на сексуална магия възстановява усещането за свещеността на любовния акт и позволява на двойките да отпразнуват най-висшата форма на еротично общуване. Сексуалността се превръща в средство за почитане както на физическите инстинкти, така и на духовните копнежи. След като любовниците се научат да канализират своите интензивни сексуални чувства в съвместно запланувани цели, те заедно ще внесат съдържателни промени във всеки аспект от живота си. Световно известен експерт в областта на тантрическата сексуалност, Марго Ананд с усет превежда читателите през поредица от уникални упражнения, много от които се основават на древни тантрически ритуали. В хода на процеса читателите ще се превърнат в "сексуални магьосници", сдобивайки се с омайни нови способности, достъпни за всеки мъж и жена. Двойките ще се научат:

- да създават "Магически кръг", в който любовниците откриват своя оптимален сексуален потенциал

- да лекуват сексуални травми и задръжки • да разширяват своята способност за оргазъм

- да създават съзнателна интуиция за трансформиране на качеството на любовния акт

- да трансформират отделни аспекти от външния свят чрез съзнателно концентрирани сексуални техники

Прекрасно илюстрирана с повече от 60 разбираеми рисунки, "Сексуална магия" е повратна книга за онези, които искат да събудят потенциала от еротична енергия и да поемат към личностната, духовната и сексуалната трансформация, едно пътешествие, което ще им донесе богати награди.

 
Нови книги от тази подкатегория
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.